Seenger Mónika vagyok

business & life coach

Seenger Mónika vagyok, 2019 ősze óta dolgozom life és business coachként privát ügyfelekkel és vállalkozásokban.

2017-ben végeztem el a Lemma Coaching life coach képzését, majd további tanulmányokat folytattam a Gestalt Coaching Centerben és a Vintage Office-nál (utóbbinál business coachingot tanultam). Közben a Profiles International Hungary Kft. képzései által Profile PXT-tanácsadó is lettem. Jelenleg az ELTE business coach szakos hallgatója és végzősként gyakornok vagyok.

Alapvégzettségem papírgyártó és feldolgozó üzemmérnök, de közgazdász, majd euromenedzser képzettséget is szereztem. Egy időben kacérkodtam a természetgyógyászattal is, ezért elvégeztem a Natura Holisztika Magánegyetemet és a Bach-virág terapeutaképzést is.

33 évet töltöttem egy családi tulajdonban lévő multinacionális vállalatnál. Először a termelés területén dolgoztam, aztán 16 évig értékesítő & csomagolási tanácsadó, majd 8 évig vevőszolgálati osztályvezető voltam. Végül azonban elhagytam a versenyszférát, és egyéni vállalkozó lettem.

Megtapasztaltam azt is, milyen cégen belül beosztottból a munkatársak vezetőjévé válni. Ezeket a tapasztalataimat a coaching tudásommal ötvözve azon vagyok, hogy a közös munka során ügyfeleim kiteljesedjenek, sikeressé váljanak.

Coach munkámban fontos számomra, hogy a hozzám fordulókból a pozitív, fejlődésre és változtatásra nyitott oldalukat hozzam elő, hogy a munkájukban, illetve a magánéletükben elért sikereket tudatosítani tudják, az újabb lehetőségekbe bátran beleálljanak, és ez által eredményesebbé váljanak.

Mottóm: Csak azok a vezetők állnak készen mások vezetésére, akik tapasztalatot szereztek önmaguk vezetésében, mert a hatékony vezetés belülről kezdődik. Egy szervezet akkor sikeres, ha a munkatársai mind a magánéletben, mind a munkájukban sikeresek és elégedettek.